muur metselen

Muur laten metselen

Om uw metselwerkproject te starten, moet u enkele tools kopen. DMSel Supplies verkoopt de meest geavanceerde stenen snijapparatuur. Met de juiste tools kunt u een hoogwaardige metselwerkbaan bereiken. Type S Mortel is een hoogwaardig hoogwaardig mix met verhoudingen van Portland-cement, limoen en zand. Voor buitengerecht, buitenwanden, kunt u type N mortar gebruiken. Het beste hulpmiddel om keerwanden te maken is een metselwerkzaag.

Wanneer u mortel gebruikt om een metselwerkmuur te bouwen, is de sterkte van het gewricht sterk verminderd. De muren moeten worden gemaakt van materialen met een hoge compressiesterkte. Mortel-gebaseerde muren worden niet aanbevolen voor metselwerkmuren. Deze materialen moeten worden verdicht voor stabiliteit. Metselwerkwanden kunnen worden gebouwd om laterale en verticale druk te weerstaan. De sterkte van metselwerkwanden wordt ook verbeterd met de juiste plaatsing. Een muur die niet goed wordt ondersteund, zal barsten.

Als het gaat om bakstenen selectie, kan het uiteindelijke uiterlijk van het metselwerkoppervlak sterk variƫren. Eerdere perioden gericht op uniformiteit en nauwkeurigheid in het metselwerk. De moderne periode beschouwde dergelijke uniformiteit als te steriel en begon het uiterlijk van ouder, ruwer werk te imiteren. Sommige bakstenen oppervlakken worden rustiek gemaakt door verbrande bakstenen op te nemen. Deze stenen zijn donkerder dan andere. Bakstenen die in deze techniek worden gebruikt, kunnen antieke berging zijn. De gebruikte stenen zijn kunstmatig verouderd, zodat ze er ouderwets uitzien.

De meest voorkomende metselwerkmaterialen omvatten bakstenen en sintelblokken. Terwijl Red Brick in het verleden de meest voorkomende kleur was, komt de moderne baksteen in honderden kleuren en ontwerpen. Stenen kunnen er net zo elegant uitzien als dure materialen. Stenen worden in verschillende formaties gelegd en er wordt een laag mortel gebruikt. Deze materialen bieden sterkte en duurzaamheid voor de structuur en zijn beter bestand tegen schade. Ze kunnen ook worden gebruikt om buitenstructuren en keerwanden te bouwen.

Scroll naar boven