Dingen om te overwegen voordat u een huis bouwt

Als u overweegt om uw eigen huis te bouwen, zijn er een paar dingen om te overwegen voordat u begint. Hier zijn een paar dingen om te overwegen: stijlen, materialen en kosten. Wanneer u met een bouwer werkt, zult u veel minder onderhandelingsmacht hebben, dus u moet proberen zoveel mogelijk over de kosten van materialen te onderhandelen. Bovendien zal het langer duren om een huis te bouwen dan om een bestaand te kopen. Maar het is mogelijk om een goede deal op een bestaand huis te krijgen als u tijd hebt om te wachten.

Kosten van

De kosten voor het bouwen van een huis zullen variëren, afhankelijk van de locatie, bouwmethoden en het type huis. De locatie zal de kosten van uw huizen beïnvloeden, omdat de arbeidskosten hoger zullen zijn in een grote stad of een landelijk gebied, en het gebrek aan handelaars in de afgelegen gebieden zal de kosten verhogen. De grootte en het type van uw huis hebben ook invloed op de kosten, met een huis met twee verdiepingen dat meer materialen en arbeid vereist dan een huis met één verdieping. De exterieur voorzieningen en kenmerken van uw huis zullen ook bijdragen aan de kosten.

Stijlen van

De geschiedenis van de architectuur registreert hoe verschillende stijlen van huizen zijn ontwikkeld. In de 19e eeuw kwamen Europese huizen gebruikelijk. Die stijlen zijn nu vergezeld door moderne. De Britse kolonisten in New England bouwden bijvoorbeeld hun huizen met middeleeuwse Europese details. Tegenwoordig zijn deze huizen ook populair. In New England bezitten veel mensen kleine bungalowhuizen, crab appelbomen genoemd, omdat ze een habitat bieden voor dieren in het wild. Ondanks hun kleine formaat worden deze huizen als elegant en mooi beschouwd.

Aanpasbare opties

Hoewel het bouwen van een aangepast huis een opwindende en lonende ervaring is, kan het overweldigend zijn als je niet weet waar je naar moet zoeken. Begin met het beslissen welke functies en afwerkingen u in uw huis wilt. Onderzoek vervolgens en maak een lijst van wat je leuk vindt en niet wilt. Het kan nuttig zijn om een foto te maken van het item dat u leuk vindt, zodat u deze later in uw bindmiddel kunt verwijzen.

Kosten van materialen

De kosten van materialen om een huis te bouwen, escaleren al enkele jaren, volgens recente rapporten. Het Bank of America -rapport, wie bouwt het huis? Details de elementen van woningbouw en hun kosten. Zoals het rapport opmerkt, verschillen de arbeidskosten en de grondkosten per regio. De bouwkosten van de woning hebben de afgelopen 40 jaar consequent de totale inflatie overtroffen. Dit draagt waarschijnlijk bij aan de stijgende kosten van huishoudelijke meubels en -activiteiten, zoals vloerbedekkingen, apparaten en verhuis- en vrachtkosten.

Bouwtijd

In 2020 zal de bouwtijd voor een eengezinswoning in de Midwest naar verwachting 7,4 maanden duren vergeleken met 6,9 maanden in respectievelijk 2001 en 2011. Het tijdsbestek van het gehele bouwproces varieert afhankelijk van het type constructie – Spec Home Construction zal naar verwachting 6,6 maanden duren, terwijl projecten van tien tot negen gezinnen 11,6 maanden zullen duren. De bouwtijd voor eengezinswoningen in het zuiden zal daarentegen slechts 5,9 maanden duren.

Scroll naar boven